Referater / Tirsdag d. 16 sep. 2014 Besøg ved Miltek i Ulfborg.

Tirsdag d. 16 sep. 2014 Besøg ved Miltek i Ulfborg.

Septembers himmel er så blå....
Solen skinnede og det havde lokket 23 MC´er og de to skønneste bagsæde-sild, ned på havnen ved Mathilde til aftenens tur.
Vi var også repræsenteret af to fra den lidt yngre generation, og det var dejligt at se.
Formand Ingolf bød velkommen, og fortalte, at vi kørte den direkte vej til Ulfborg, da Milteks direktør havde meget spændende på hjertet.
Vi skulle sætte af som vi plejede, og det blev vist årets rekord med kun 4 poster ved svingene, nåh ja og så var der jo lige Poul, men om han satte af til sidst 50 meter inde på Milteks grund, eller om han ville se bygningen bagfra vides ikke......
Kristian Skannerup stod og bød os velkommen sammen med Solveig og Torben, hvor var det dejligt at se, at Torben næsten ikke havde behov for at have armen i slynge.
Vi startede oppe i den produktionsbygning hvor Ingolf huserer til daglig, der fik vi fortalt og vist en line hvor de producerer deres næststørste luftdrevne affaldspresser. Kristian kunne også fortælle, at Ingolf havde meget styr på, at få bestilt alle delene hjem, hvilket jo ikke overrasker.
Derefter tog Kristian over nede i hovedbygningen, hvor han bl.a. kunne fortælle, at de faktisk var så langt fremme miljømæssig, at de var blevet bedt om rådgivning til et EU direktiv.
Vi fik vist de forskellige affaldspresser frem og fik dem demonstreret, imponerende hvad sådan en forholdsvis lille maskine kan klare, man forstår godt hvorfor, at de er så eftertragtede, ikke mindst deres ECO drive, som er et energispare-system, som kan reducere energiforbruget med op til 60 %.
Efter showroomet var der lidt koldt til ganen menes Kristian viste en PowerPoint og fortalte om firmaet. Det var rigtig spændende at høre om, hvordan han startede som købmand med et behov for bedre håndtering af affald og så hvad han har drevet det til i dag.
Vi sluttede af med Mona´s store kaffebord, med både franskbrødsmadder og flere slags kage.
En rigtig spændende aften, og tak til Mona og Kristian fordi de ville vise Miltek frem.
 
Ref. Gitte
Foto. Gitte
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk