Mathilde Tours. / St. Michaelisdonn den 14.-16. juli 2019.

St. Michaelisdonn den 14.-16. juli 2019.

Fredag den 14. juni kl. 10 var der afgang fra Vilhelmsborg. Vi var en flok på 19 personer, heraf 5 i to biler. Vejret var fint og humøret var højt, og da også ”Trådgnisten” mødte op, kunne vi køre sydpå. Det er jo dejligt at køre mc, når vejret er godt, og med passende pauser undervejs gik det glat. I nærheden af Ribe var det blevet frokosttid, og her kunne vi for alvor drage fordel af ledsagebilerne. Vivi havde sørget for, at der ikke manglede noget på det frokostbord, vi fik arrangeret på rastepladsen. Med de menneskelige tanke fyldt op kørte vi videre. I Højer var det motorcyklernes tanke, der skulle fyldes op. Her på tankstationen spurgte Vibeke, om vi kendte en lille vej med en meget lille grænseovergang. Det gjorde vi ikke, så nu måtte hun vise vej. Så kørte vi ellers med nogle meget små veje. Til sidst var det faktisk kun en gedesti. Der var ikke nogen, der var helt klar over, hvornår vi passerede grænsen, men pludselig var vejskiltene på tysk. Det er sådan en sjov oplevelse, som man kun får, når der er lokalkendskab til stede. Oppe omkring Højer havde det lige været ved at fugte, men det blev ikke til mere. Ned gennem Tyskland trak det flere gange op til regn, men det blev aldrig rigtigt til noget. Vi ankom til Landhaus Gardels ved 17. tiden. Der blev vi mødt af Gitte. Hun var kørt hjemmefra en time senere end os, men hun havde taget motorvejen. Så da vi havde fået pakket ud, hvad var så mere oplagt end at nyde en kold øl i det dejlige sommervejr på hotellets hyggelige terrasse.
 
Ref Ingolf.
Foto. Vivi, Ingolf, Flemming og Knud (Jørgen og Peter`s billeder har jeg lånt fra facebook) Vh. Knud
_________________________________________________________________________
 
 
MC Mathilde tours til St. Michaelisdonn den 14.-16. juli 2019.

Endnu en meget vellykket sommertur med motorcykel tosser fra MC Mathilde. Turen bød på masser af dejligt sommervejr, så det blev til meget flotte køreture, vandreture, flyveture og hyggelig sammen vær, hvor vi om aftenerne både var ude og inde. I år var der tilmeldt 25 deltager, 18 motorcykler og to følgebiler, (desværre blev Brian syg og måtte meldeafbud, god bedring til dig Brian.)



Fredag kl 9:30 ankom de første deltager til Vilhelmsborg Kro, hvor hold 1 skulle starte fra. Det var høj solskin, så der var rigtig feriestemning på parkeringspladsen. Kl. 10:20 var alle fra hold 1 ankommet og turen gik straks mod syd. Ingolf havde planlagt en flot tur ned langs vestkysten, hvor der var planlagt pauser og frokost undervejs. Nede i det sønderjyske, som Vibeke kender rigtig godt, viste hun hold 1 rundt på en meget flot tur ud forbi sluserne. Så køreturen til St. Michaelisdonn blev en rigtig flot oplevelse, hvor hold 1 var fremme ved hotellet Landhaus Gardels kl 17:00. Alle fik hurtigt skiftet til sommertøj og satte sig ud i solen og fil en dejlig kold øl.

Fredag kl 12.00 startede hold 2 fra Rom kirke, hvor det stadig var dejligt sommervejr, så hold 2 fik også en rigtig dejlig køretur til hotellet i St. Michaelisdonn. På hold 2 var det Jørgen som havde planlagt turen, som også gik ned langs vestkysten. Da hold 2 kom til grænsen røg de dog ind i 30 minutters virkelig kraftigt regnvejr, så efter 15. minutters kørsel i kraftigregnvejr, kørte hold 2. ind til ”SÆD Auto Service”, hvor de holdt pause indtil uvejret var ovre. Kl 18:30 ankom hold 2. til hotellet og så skulle der festes, fordi nu var alle ankommet.

Det blev en super fin aften, hvor der først blev spist og drukket inde på kroen, men så snart spisningen var færdig, satte alle sig ud i kroens dejlige gårdhave. Det var nemlig en dejlig lun sommeraften, så det var helt fantastisk at sidde ude i den dejlige sommeraften og drikke masser af kolde øl. Så selskabet blev nok også derfor lidt højtlyd, så kl 22:30, blev vi bedt om at gå ind på kroen, således folk på hotellet kunne få lidt nattero, så der blev festet videre inde på kroen.

Lørdag kl 8:00 var der morgenmad, og det var det helt store morgenbord, der blev serveret på hotellet virkelig dejligt, bacon og æg, blødkogt æg, hårdkogt æg, frisk frugt, yoghurt, juice, div rugbrød, div rundstykker, div ost, div marmelade og Nutella. Virkelig en dejlig måde at starten dagen på, med så fint et morgenbord. I øvrigt må det siges, at det helt igennem var et super lækkert hotel.

Efter morgenmaden havde Ingolf planlagt en MC tur rundt i området, og alle kørte som sædvanlig tillidsfuld efter Ingolf, fordi alle ved, at når han har planlagt en MC tur på sin MC GPS, så er det bare styr på tingene. Så det var der selvfølgelig også på denne tur. Ingolf kortede dog lidt af turen, fordi det begyndte at regne i slutningen af turen, og så var det jo dejligt at komme tilbage til hotellet, hvor det blev spist sandwich.

Som noget helt nyt i år var der planlagt en flyvetur i små fire personers fly, for dem der havde lyst til at prøve dette. Rundflyvningerne skulle starte ca. kl 16:00 afhængig af vejret, så efter frokost var der masser af tid, hvorfor Hanne havde lavet en lille hyggelig gættekonkurrence om vrøvlebyer i Danmark. Da alle byerne var gættet, kunne man vælge at gå sammen med Ingolf til flyvepladsen eller blive kørt i bil med Vivi og Hanne. Ingolf havde planlagt en flot lille gåtur til flyvepladsen på godt 3 km, så mange valgte at følge med Ingolf på ”gå ben”. Her bør det nok nævnes af Ingolf er lidt handicappet uden sin MC GPS, som han ikke havde med, turen blev på 9 km. Men pyt med det, det var jo dejligt sommervejr, og så er det jo dejligt at være ude i den friske luft.

Kl.16:00 var vejret for dårlig til det var muligt at flyve, så de to piloter som skulle flyve med os, besluttede at vente til kl 17:00 mht at tage en beslutning om flyvningerne kunne gennemføres eller skulle aflyses. Dette fordi det så ud til at skyerne ville lette. Kl 16:45 tog de to piloter på en testflyvning, for at checke sigtbarheden og heldigvis for os kom de retur og gav grøntlys for at rundflyvningerne kunne starte kl 17:00. Der var 20 personer som gerne ville prøve at flyve, så vi blev delt op i 7 hold, hvor hvert hold max måtte veje 250 kg. Sigtbarheden var nu rigtig god ca. 15-20 km, så det blev nogle rigtige flotte rumflyvninger, hvor man bla kunne se Elben og Kielerkanalen.

Lørdag aften var det en 3-retters menu på kroen, så der var lagt op til endnu en festlig aften og det blev det. En af aftens helt sjove episoder var nok, da Niels Kristian pludselig stod på værelsesgangen i hvide underbukser og sagde til Knud, som tilfældig kom forbi på gangen:” Kan vi så få nattero”. Niels Kristian må siges at være en lun vestjyde.

Søndag morgen var der igen det helt store morgenbord, denne gang kl 7:00, idet vi skulle køre fra hotellet kl. 9:00, hvor målet var fælles spisning i kl 13:00-14:00 Hovborg kro. Her takkede Jens, Ingolf for en rigtig dejlig tur, som gav masser af klapsalver. Her blev der sagt farvel og vi ses snart igen.

Konklusion på turen:

-Det blev endnu engang en kanon sommertur.

PS. Knud siger tusind tak til Jens Kr. og Ingolf for reparation af hans motorcykel.

Ref.: Flemming.
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk