Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 24 maj. 2022 Besøg ved Ida og Troels

Tirsdag den 24 maj. 2022 Besøg ved Ida og Troels

Knud havde lagt billet ind på denne tirsdagstur, og flokken på 20 mc´er kom godt omkring i flere af kommunens yderområder, før vi landede i Ramme. Vi havde jo regnet med, vi skulle hjem til Knud og Anna-Marie, men sådan gik det ikke helt. Vi fortsatte ned til stationen og drejede derefter op ad en grusvej. Her gjorde vi holdt foran det værksted, Hvor Johannes Kørschen i sin tid startede. Værkstedet og den tilhørende privatbolig ejes af Knuds søstersøn Troels og hans kæreste Ida. Troels er Harley fan, og han fortalte om de to Harleyer han er indehaver af. Den ene fra 1957 med en panhead motor. (Harley fans ved, hvad det er for noget) Den anden var noget med et stel fra 30´erne og en knucklehead motor fra 40´erne. Sidstnævnte var bygget om til chopper. Stel, benzintank og bagskærm havde været sendt til Australien for at blive malet, så det fremstod som noget med masser af års patina. Jeg synes, det kan være dyrt nok at reparere min gamle Bonneville, men det er pebernødder i forhold til, hvad det koster at skrue i gamle Harleyer. Jeg må indrømme, jeg er ikke misundelig på Harleyerne, og jeg er ikke helt sikker på, at det siger mig en hel masse at lave cyklerne på den måde, vi så. Jeg har dog fuldt ud respekt for håndværket, og værkstedet var super lækkert. Det er sådan et, man godt selv kunne drømme om. Da vi var færdig med at beundre cyklerne og værkstedet, blev vi trakteret med et kaffebord af rang. Her tænker jeg måske, Anna Marie har haft en finger med i spillet. Fra Mathildes Mc´s side skal der lyde en tak til alle de implicerede for en spændende aften.
 
Ref. Ingolf
Foto. Ida og Knud
 
Det første billede er fra Troels og gutterne`s første etape på 400 km. Mod Holland, som hvis er gået ”smertefri” Tænker lige på R…. !
De skulle så gerne lande ved Raalte i morgen torsdag.
Mvh. Knud
 
 Lige et par billeder mere fra hvor de boede i Raalte.
Turen gik godt for 5 af dem derned, den 6 havde en flækket bremsetromle lige på den anden side af den tyske grænse mod Danmark, så han måtte med SOS hjem. Der skete ingen uheld. Der er 760 km. til Raalte i Holland.
Så nu skal de mod Danmark idag Lørdag den 28 maj.
Mvh. knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk