Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 25 august. 2020 Mathildeløbet.

Tirsdag den 25 august. 2020 Mathildeløbet.

Denne tirsdags tur stod på Mathilde løb som tidligere er kørt.
Vi blev delt op i 4 hold med 3 i hver, Gitte`s hold havde en af Gitte`s piger med så der var lidt extra hjælp at hente.
Der blev delt sedler ud og vi skulle starte med at køre ud til Stark med 5 min. Mellemrum imellem holdene, Poul tog imod os, vi skulle køre en tur med en kop vand på tanken, derefter skulle der laves 3 uvendinger på vejen hen mod Superdæk uden for mange skråstiver til hjælp. Han sendte os derefter ud til Ib.G. Jensen hvor Else tog imod os med en gang Kim`s leg.
Hun sendte os til den nyåbnet købmandsforretning i Ramme, der tog Peter i mod os, han stillede nogle spørgsmål som vi forsøgte at svare på så godt vi kunne.
Han sendte os til Ferring hvor Elly og Jørgen tog imod os ved Bovbjerg minni museum, igen nogle skarpe spørgsmål bla. Om hvor høj Bovbjerg fyr var, det voldte lidt problemer, den er 26 mtr.
Vi fik så at vide vi skulle til Vesterlidevej i Bøvling, ruten var op over Fjaltring, til højre ad Thorsmindevej og dreje ind over Høvsørevej, vi fik besked på at holde øjene godt åbne undervejs, da der ville være spørgsmål ang. Ruten når vi ankom til formanden og frue i Bøvling, så der blev talt både vindmøller, kirke og master ved Høvsøre mølleren, så vi synes vi var klædt godt på da vi ankom, til at svare på spørgsmål, men spørgsmålene handlede mest om vejskilte, så en del af vores iagtagelser var spildte, holdene var til sidst ankommet, og en vinderhold kunne kåres.
Derefter var der grill bla. Bison pølser og alm. Pølser med tilbehør. Det blev afsluttet med Kaffe og hjemmelavet roulade af den bedste slags uhm------.
 
Tak til turudvalget for arrangementet og mange tak til Lissy og Ingolf for det fine traktement.

Ref. Knud
Foto. Peter og Knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk