Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag d. 7 maj 2019 Besøg på livsstilshøjskolen.

Tirsdag d. 7 maj 2019 Besøg på livsstilshøjskolen.

Vintervejr i maj, medmindre man havde varme i håndtag, sæde mm tror jeg at de fleste frøs med anstand denne maj aften.

Vi startede 15 MC´er op fra havnen, kunne have været 16 hvis rettidig omhu havde sørget for strøm, nævner ingen navne, vel Flemming….

Turen skulle ende i Gudum, men jeg tror at Poul var så glad for endelig at blive kørende på den tohjulede, at vi skulle helt ud til Nees, måske for at se om kirsebær træerne stadig stod i deres fineste pus…

Kirsebærtræerne frøs vist lige så meget som os, men de var nu stadig flotte 😊

Turen rundt i vist hele Nees området gik godt, og vi kom ud i Bækmarksbro, hvor vi skulle prøvekøre det nye asfaltbelægning. Nu føles det ikke længere som et vaskebræt.

Da en blinkede ind på en rasteplads, var der flere der holdt ind, for at spørge om der var noget galt, om han skulle have hjælp, men… det var blæren, og det ville han gerne selv klare 😉

Vel ankommet i Gudum på livsstilshøjskolen blev vi varmt modtaget af Gitte Bitsch, som skulle give os en rundvisning og fortælle om skolen.

Gitte viste lidt rundt både ude og inde, hvorefter vi kom ind i mødelokalet, og blev beværtet både med kaffe, te og kage!

Så fortalte hun utroligt spændende om opstart af skolen, rummelighed, personlig værdier, det samlede mennesker osv. Jeg tror at det satte mange tanker i gang, det har i hvert fald aldrig været så stille en tirsdag aften før….

Det kan varmt anbefales at tage et højskole ophold på livsstilshøjskolen i Gudum, og kurserne varer lige fra en uge og op til et helt år.
https://www.livsstilshojskolen.dk/

Tusind tak for en inspirerende aften til Gitte


Referat. Gitte Hovaldt
Foto. Peter og Knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk