Mathilde Tours. / Slesvig turen 5 - 6 og 7 juni 2015.

Slesvig turen 5 - 6 og 7 juni 2015.

Vi samles 16 personer med 13 motorcykler ved Vilhelmsborg kro i noget fantastisk solskinsvejr, Kresten er også mødt frem til afsendelsen og tager et samlet billede af truppen. Målet er Slesvig og vi undgår motorveje og kører i samlet flok som vi plejer på vej ud.
Vi finder ud til kammerslusen i Ribe selv om de har spærret broen og vi må tage en lille omvej efter ikke at have troet på de advarende skilte om lukning af broen. Vi spiser vores sammenskuds mad her i det fri og bliver enige om at vi ikke kunne have det ret meget bedre.
På vej derfra er Ingolf ved at torpedere en politibil. Han må vist flygte ind over en grøft hvilket får politikvinden til at trække på smilebåndet. Ellers var det generelt kedeligt at danne bagtrop, blev det udtalt fra J.C., alt gik efter planen.
Da vi når Domhotel i Slesvig er der 25 grader så alle tænker vist bare på at komme af mc-tøjet. Opfrisket i større eller mindre grad mødes vi på en bar/restaurant rundt om hjørnet til en stor kold fadbamse i gårdhaven. Vi var dog ikke klar over at Knud var gået over til alkoholfri, han mente nu også at den var lidt tynd. Der er en hyggelig stemning hvor vi får rørt latter-, tale- og tyggemuskler, da det ender med at vi bliver siddende her og fortsætter lige over i aftensmaden som også indtages udendørs. Her skulle Gitte måske have sparet lidt på nogle af musklerne, da hun ikke kan tygge sit kød. Efter maden lykkedes det Gitte at lære dem at lave grønlandsk kaffe, hvilket de blev helt gode til ved den tiende.
Snakken går en del på det vældige værelse med 3 herrer på, og hvordan Poul kastede sig ind over et bord for at få den eneste enkelt seng og hvordan det vil gå de andre to der skulle sove i 3/4 seng sammen. Værelserne er udstyret meget forskelligt, så da vi mætte og godt tilpasse kommer tilbage tager vi en inspektions rundtur på hinandens værelser hvor vi endte på Gitte´s altan.
Da jeg blev vækket af min bofælle der troede han skulle fange flere fisk end han havde spist til aften, hørte jeg det regne, men pyt hvis det kun er om natten. Efterfølgende hørte vi meget om den samme slags lydproblemer fra herreværelset, vedkommende fik kastet vasketøj i hovedet og vi var helt nervøs for hvad de 2 andre kunne finde på næste nat.
Lørdag bød på en afslappet køretur på ca. 150 km i det idylliske område med første stop ved Glücksborg slot. Her var gang i bryllupper som vi kunne iagttage, da brudene kom dertil på samlebånd. Vi slappede af en halv times tid da der ikke var nogen der havde behov for at komme ind på slottet. Derfra kører vi til Jutta`s Fischpavillion hvor vi spiser vores frokost. Det er et havnested beregnet for mc-er og der var flere end os, så der var en pæn række cykler hen på havnen, da en ældre dame, mildt sagt ikke så god billist, gassede vældig op og ville sætte i bak gear med retning mod hele rækken. Ingolf ser faren for domino-effekt og springer galant til og vil hjælpe med ordene: ”las mir bare helfen” – han plejer da ellers at jonglere med den tyske parlør! På resten af denne køretur er vi både ude at køre mellem togskinner og sejle med kabelfærge. Hyggelig og god tur hvor vejret viste sig fra sin bedste side.
Lørdag aften spiser vi på Luzifer, en super hyggelig restaurant/bryggeri med god mad, vin og øl. Snakken går rigtig godt på trods af – eller måske netop på grund af vores forskelligheder. Det bliver festlig nu med både sang, våde varer og en masse latter.
Turen hjemover aftales ved morgenbordet. De fleste længes vist hjem og skal afsted på hurtigst mulige måde altså med motorvejen. Så var vi nogle få der ville køre op langs vestkysten og sågar have en spisepause i Hvide Sande. Vi følges ad til grænsebutikkerne som dog har lukket, tager afsked og skilles herfra.

Vi var vist alle enige om at det havde været en super god weekend og vi takker Ingolf og turudvalget for god planlæggelse og arrangement. Kørsel og kilometer (ca. 800 i alt) var ikke afskrækkende og samværet helt i top. Personlig er min egen skepsis omkring klubben manet en hel del til jorden efter denne tur.

Der er blevet taget en masse billeder af de smukke mennesker og steder og herom blev det aftalt at hvis de sendes til Knud, bliver de samlet og man kan få dem på et ubs stik.Referat : Elly
Foto ind til videre: Kresten, Elly og Knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk