Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag d. 12 juli 2016. Glyngøre.

Tirsdag d. 12 juli 2016. Glyngøre.

På denne skønne (i forhold til de foregående uger) tirsdag aften i ferieperioden, var der mødt 8 mc’er + en godte op på havnen, for at køre en tur. Der var også en ny mand iblandt, velkommen til dig Niels.
Der blev snakket om hvor vi skulle hen, og da valget stod mellem Esbjerg og Glyngøre, blev det hurtigt besluttet at turen skulle gå til Glyngøre.
Poul Pedersen førte an på en dejlig tur gennem skov og ved strand, og næsten forbi Spøttrup borg.
Godt kommet frem til Glyngøre havn, stillede folk mod det lokale spisested, og der blev både bestilt aftensmad, kaffe og is. Det største saglige smil havde Jan dog, men han havde nok også bestilt den største is de havde på menu kortet.
Over kaffen blev Poul, Niels Christian og google enige om at turen hjem skulle gå over Mors, og så skulle vi med den nystartede Nessund færge for den sejlede indtil 10. Vi kørte velfornøjet fra Glyngøre, stadig med skønt vejr. Tempoet steg lidt undervejs, mon de tænkte på fra hvilken side den sidste færge sejlede fra….
Da vi ramte færgelejet var der ikke et øje at se, og på tavlen stod der, at sidste færge sejlede kl. 18.10 (godt nok noget med 10, men….)
Der var ikke meget andet at gøre, end at vende MC’erne og så tage turen op over Thisted.
Da en holdt ind for at tanke(han ville nok være sikker på at kunne komme hele vejen udenom), gentog sig snart turen fra Fyn, hvor der ikke var nok til at sætte af. Der kunne i hvert fald fornemmes en del lettelse i Jens’s ansigtsudtryk, da bagtroppen endelig kom frem. Fortroppen havde vist ikke opdaget det, eller også ville de bare hjem.
Godt over broen og på vej sydover begyndte der så at komme skilte med at Oddesund-broen var lukket, jeg er ikke helt sikker på, at nogen af os kunne have undgået en fartbøde, men heldigvis havde fartkontrollerne holdt fyraften
Vi nåede Oddesundbroen, og de første to nåede over, men ak og ve resten fik det røde lys.
Heldigvis var det kun fordi, at der var spærret i den ene vejbane.
Kl. 23.00 og 230 kilometer senere ramte vi Lemvig, efter en dejlig, hyggelig, skøn og lidt lang tur. Det er første gang, at jeg har haft behov for at tænde det lange lys hjem på en af vores juli-ture. 
 
Ref. Gitte
Foto. Elly
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk