Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 22 sep. 2020 Jens`s tur til Tvis Mølle.

Tirsdag den 22 sep. 2020 Jens`s tur til Tvis Mølle.

Flot vejr, godt humør og stort fremmøde på havnen. Jens var anfører på aftenens tur. 22 motorcykler startede ud fra Mathildes Kaj med Jens i front og Jens Chr. som bagstopper. Et sted ude i Fabjerg mistede vi vor bagstopper. Jc´s motorcykel gik død. En eller anden fejl i det elektriske system. Så er det jo godt, at der er masser af ledige bagsæder, og med Jc i passagersædet lykkedes det efterhånden at få indhentet de øvrige. Målet for aftenens tur var Tvis Mølle, hvor vi blev mødt af Hanne, Vivi, Anna Marie og Peter, som diskede op med hjemmebagt kage og kaffe. Man mærker, det er blevet efterår. Det var ved at blive mørkt, da vi satte næserne hjemad mellem 20 og 20,30. Tak til Jens for turen, og tak til de andre for kaffe og kage.

Ref. Ingolf
Foto. Peter og Knud
 
lige lidt om Jens Chr.s Honda. Vi kørte til Ramme da vi kørte fra Tvis Mølle, for at hente trailer så vi kunne hente den stranede Honda hjem, da vi kom ud til den ville vi lige prøve med start kabler først, men det nåede vi ikke, for JC prøvede lige at dreje nøglen og lamperne blinkede lige et par gange og den startede uden problemer, så den kunne ved egen hjælp køre hjem.
Det viser sig at det er start relæet der er gået. Så hvis den får en ny, så skulle der gerne være 24 år i den igen. Vh. Knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk