Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 14 maj. 2024 tur til Ringkøbing havn.

Tirsdag den 14 maj. 2024 tur til Ringkøbing havn.

Høj solskin og 22 gr. havde trukket 22 motorcykler på havnen, Flemmings tur til ålefarmen 15 motorcykler og 15 gr. Vores tur til Nina og Poul Erik 18 motorcykler i 18 graders varme, spændende om det bliver ved med at passe sammen resten af sæsonen.
 
Turen var annonceret som en tur i området, og så slutte ved en bord og bænk med vores medbragte forplejning.
Men på havnen lagde JC. Op til en snak om hvor turen skulle gå hen, det blev forslået at køre til Ringkøbing havn en tur.
Undertegnede blev foreslået som førehund, så det blev den direkte vej derned i høj solskin, men med en del blæst.
Vi ankom til havnen, hvor folk kunne købe is og nyde deres medbragte forplejning ved bordene på havnen. Da vi havde indtaget det købte og medbragte, gik turen hjemover i forskellige grupper.
 
Da jeg kom hjem lagde der mail fra Ingolf, han vil gerne vi kommer forbi fuglereden den 4 juni, efter vi har kørt en tur, han vil sørge for pizza og drikkelse til os.
Så nu er vi helt henne ved den 2 og 9 juli inden der er ledige tirsdage, og det er så de sidste tirsdagsture inden turudvalget går på sommerferie, så nu er der god tid til at tænke over en tur og det må jo gerne være en længere tur, så vælger man jo selv om man vil med, eller springe en tirsdagstur over, jeg er jo som bekendt til de korte ture, men det skal jo ikke afholde andre fra at byde ind med ture der er længere, der skal jo være plads til alle. Der er jo også stadig mulighed for at byde ind med en lørdags eller søndagstur, se referater fra tidligere ture under   Mathilde Tours.
 
Og så er det jo lige op over at sommerturen står for skud, nu med 31 tilmeldte, det må hvis være ny rekord. 
 
Ref. Knud
Foto. Preben og Knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk