Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 18 juni 2024. Orinteringsløb.

Tirsdag den 18 juni 2024. Orinteringsløb.

Så var det blevet tid til at afholde årets orinteringsløb. Eller Mathildeløb.
Vi blev delt op i 4 hold.
 
Post 1. Var ved T.Hansen og Harald Nyborgs parkerings plads. Der stod Gitte og Anna-Marie klar, vi skulle køre hen til Stark, køre pakeringspladsen rundt videre hen forbi Super dæk, ud forbi Fjernvarmen og tilbage igen, det gjalt om at ramme tiden 4,3 min så tæt som muligt, langs ruten stod der bokstav og tal skilte, dem skulle vi huske så mange af som muligt, de fleste brugte nok for lidt tid, ur på motorcyklen var dækket til så ingen snyd.
 
Post 2. var ude på skovlegepladsen, der tog Hanne og Jan imod os. Vi fik vist en masse billeder af toppen af store huse fra Lemvig by, og skulle så gætte hvad det var for en hus, tit var der en forretning nedenunder, sværer end man skulle tro.

Post 3. Var ved Løkkes auto i Bækmarksbro, der stod Lis og Ejner, det gik ud på at gætte steder ud fra ord der var skrevet ned.

Post 4. Ved anlæget i Bøvling hvor Ingolf stod klar med 3 for nogen kryptiske spørgsmål, og som andre bare kunne svarer på uden besvær.

Post 5. Ved Sheltepladsen i Dybe. Der tog J.C. imod os med spørgsmål om længden på et stykke reb der var lagt ud på græsset, nok længere end de fleste regnede med, + et par andre spørgsmål.
Så stod det ellers på grillpølser med tilbehør, arrangeret af Vivi med hjælp fra veninderne.
 
Tak til turudvalget og hjælpere for en rigtig fin arrangement.
Tak til Vivi for det fine traktement.

Ref. Knud
Foto. Preben og Knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk