Nytårskur og fester / Nytårskuren jan. 2017.

Nytårskuren jan. 2017.


Lørdag den 21. januar 2017 afholdte MC Mathilde nytårskur i Houe hos Lisbeth og Niels Kristian, hvor 21 festglade MC folk var mødt op. Festen startede med, at formanden Ingolf bød velkommen og takkede Lisbeth og Niels Kristian mange gange for, at de for andet år i træk lagde lokaler til årets store MC fest. Desuden annoncerede Ingolf, at turudvalget efter hovedretten ville afholde verdens præmier på Mathilde MC revyen: ”Et par på kajen”. Så var festen sat i gang med høje forventninger til en festlig aften og hold da op, der var gang i festen lige fra starten med masser af skål og snak.
Aftens menu så således ud:
Forret
Dampet torskefilet med rejser og tilbehør fra Harboøre Hotel
Hovedret
Venøbør med grønsager og salat fra Harboør Hotel
Dessert
Stort kagebord leveret af Lisbeth og 2x Hanne
Grønlandskaffe med nordlys leveret af Gitte
Natmad
o Røde Hotdogs
Efter hovedretten gik verdens præmier på Mathilde MC revyen så i gang, hvor der var masser af sjove indslag med scener lige fra:
Mødet mellem MC Mathilde og lokal befolkningen
Mødet med andre rocker grupper
Sjove MC billeder med flotte piger
Flotte/sjove billeder fra nogle af årets MC-ture
Niels Kristians gaffastøvler
Fællessange (tekst: BMW Ingolf)
Harmonika musik (kapelmester: Honda Peter)
Revyen sluttede med en fællessang, hvorefter der var stor bifald til:
Tekst forfatter og producere: BMW Ingolf
Skuespiller: Gitte, Kasser Jørgen og BMW Ingolf
Kapelmester: Honda Peter
Sufflør: Elly
Efter det velfortjente store bifald til Revyen: ”Et par på kajen” var det dessert, hvor Gitte havde en praktikant til at hjælpe sig med at lave Nordlys til alle festdeltager. Praktikanten fik til tider sat ild i både kopper og servietter, idet han ikke altid kunne ramme isbjergene med flammerne. Heldigvis lykkedes det altid hurtigt at få ilden pustet ud før det udvikle sig til en rigtig ildebrand.
Straks efter alle havde fået dessert satte kapelmester Honda Peter gang i dansegulvet med en fællesdans, hvorefter dansen fortsatte resten af aftenen, kun afbrudt af Niels Kristian der kl 24.00 åbnede begge porte i lokalet idet som han sagde: ”Vi har jo nytårskur iaften, så nu skal vi lige have skudt en stor raket til vejrs” festlig indslag. Festen sluttede ca kl 2.00 med natmad og en godnat bajer.
 
Ref. Flemming S. Kloster.
Foto. Flemming S. Kloster.
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk