Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag d.12 maj Besøg ved Vestkystens gårdbutik.

Tirsdag d.12 maj Besøg ved Vestkystens gårdbutik.

Så ramte regnen os. Det var sådan et vejr, at lysten til at blive hjemme absolut var til stede. Det kunne også ses på deltagerantallet. 8 motorcyklister og en enkelt bagsædepassager havde trodset vejrguderne og var mødt op på havnen. Målet for aftenens tur var Vestkystens Gårdbutik tæt ved Søndervig. Efter en tur med blæst, regn og løsgående hunde nåede vi frem til gårdbutikken, hvor vi blev hilst velkommen af en stor tyr, som stod og brummede halv-olmt. Husets frue mente, det var fordi tyren befandt sig i en indhegning sammen med en ældre uinteressant ko, mens alle de saftige unge kvier befandt sig i en anden indhegning på den anden side af vejen. Det siges, der er to slags drifter, der er svære at styre: Kønsdriften og jernbanedriften. Det sidste er flere politikere sikkert parate til at skrive under på.
Fruen i huset fortalte levende om gårdbutikken. Hvordan gården havde været i slægtens eje gennem flere hundrede år, og hvordan hun og hendes mand havde udviklet butikken med en masse hjemmelavede specialiteter samt forhandling af bla. oste af forskellig herkomst. Vi fik masser af smagsprøver af oste og deres hjemmelavede is. Stedet har også en lille café, hvor vi indtog vores velfortjente aftenkaffe med lige så velfortjente kager, isdesserter, flødeboller med mere, før vi begav os hjemover i den småkolde og blæsende forårsaften.
Foto. Jørgen og Ingolf.
 
Som i kan se er der taget et billede da i kommer til gårdbutikken, det er med Ingolf`s hjelm kamera, den kan både tage stillbilleder og filme. Det sidste prøver vi om vi kan få det til at virke. Webmasteren. 
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk