Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 22 aug. 2023 Besøg ved Skave nedbrydningsfirma.

Tirsdag den 22 aug. 2023 Besøg ved Skave nedbrydningsfirma.

21 havde valgt at ta med ud til Skave Nedbrydning. Det var Jørgen Mose der stod for denne arrangement. Så med ham som førehund og den direkte vej derud, incl. Lidt motorvejskørsel ankom vi til nedbrydningsfirmaet.
Vi blev taget imod af Sønnerne Kristoffer og Fredrik, Lisbeth og Steen (Fluesmækkeren) var forhindret i at deltage.
Kristoffer og Fredrik fortalte først lidt om hvordan det hele var startet, fra landbrug med bla. Kartoffel avl. Til nedbrydningsfirma.
Bedstefaren startede med at nedbryde en lade i nærheden, som så skulle rejses derhjemme og bruges bla. Til kartofler.
Der var lidt overskuds matrialer som blev lagt ud til vejen, det solgte bedstemoren så langs afsted, sådan startede det hele lidt kort fortalt.
Derefter blev vi vist rundt i de 4 haller + det store udenomsareal, sønnerne fortalte lidt på skift om firmatet. Bla. Sælger de mange brugte tagsten, de har ca. 200 forskellige slags. Vinduer og døre er også en stor del af omsætningen, der har de fået ID nummer på, en kæmpe arbejde, det var nødvendigt da de for ca. 1½ år siden startede en webshop, som i dag udgør ca. 1/3 af omsætningen.
Hallerne og pladsen er svært at beskrive, det skal opleves, da det er et stort område, private er jo velkommen til at kigge derud, og se om de lige skulle have det i mangler.
Vi sluttede inde i deres frokostrum, hvor vi fik kaffe og kage, Lisbeth drengenes mor nåede lige at hilse på os, det var hende der viste os rundt, sidst vi besøgte dem derude.
 
 
 
En stor tak til Kristoffer og Fredrik for at fortælle om deres og forældrenes virksomhed.
 
Tak til Jørgen Mose for arrangementet!!
 
Ref. Knud
Foto. Preben, Peter og Knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk