Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 7 juni 2022. Besøg ved Heta A/S

Tirsdag den 7 juni 2022. Besøg ved Heta A/S

10 MC`er var mødt op til start på havnen, det vil sige at starten blev lidt udsat pga. regnvejr, så der blev hyggesnakket lidt ekstra inden afgang.
Børge havde arrangeret virksomheds besøg ved Heta A/S i Rom, som vi kom til af en passende omvej på de lokale veje, da vi ankom var der 4 som var mødt op i bil, det regnvejr er noget værre noget.
Vi blev taget godt imod af Karsten Bach, som er den ene af indehaverne af Heta, som de har overtaget efter deres far. Vi fik lidt oplysninger om firmaet, inden vi gik rundt på de mange kvm. Produktionslokaler, hvor delene bliver laserskåret, bukket og svejst sammen i robotsvejser, som de havde fire af. De producere ca. 16.000 brændeovne om året, 90 % går til eksport, hvoraf Tyskland står for den største del. Det var kun Japan uden for Europa der ekspoteres til. Den største del udgøres af Brændeovne til alm. Brænde, det er kun ca. 15 % der er pilleovne.
Da vi havde set produktionslokalerne, kom vi ind i deres flotte showroom, der var mange fine ovne, nogle var tændt op, så der var en god varme.
Der indtog vi også kaffe og kage som Heta diskede op med. Der var god mulighed for at stille yderlige spørgsmål om firmaet.
Fra Mathildes MC skal der lyde en stor tak til Karsten Bach, for en god rundvisning og fortælling om deres virksomhed som pt. Har 90 ansatte.
Også en tak til Børge for at arrangere besøget ved Heta. www.heta.dk
 
Ref. Knud
Foto. Knud.
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk