Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 16 aug. 2022. Tur til Glyngøre.

Tirsdag den 16 aug. 2022. Tur til Glyngøre.

Poul og Jørgen fra turudvalget er hvis ved at finde ud af hvor det bedste is befinder sig, Poul havde afslutning ved Humlum camping for et par tirsdage siden, for at smage deres is, der var hvis ikke mange den aften som var mødt op, det skyldes nok både vejret og ferie tiden som ikke helt var overstået.
Jørgen havde os med til Skive en aften hvor vi sluttede ved en ishus.
Denne aftens tur gik til Glyngøre og rigtig gættet vi sluttede ved en ishus, vi kom til Glyngøre efter 1½ times kørsel, Jørgen havde fundet både store som små veje derop, han havde nævnt at når vi lige--- var kommet ind i byen, skulle der ligge en rødstenshus hvor Jonas Vingegaard bor, men det er godt nok at Jørgen peger, men hvis resten af flokken ikke peger til den de har bagved, så får den lange hale ikke meget ud af det, vi kommer nok også videre uden.
Vi sluttede som skrevet ved ishuset på havnen, hun havde godt nok hendes at se til den flinke isdame, vi mødte 19 op og der var mange andre på havnen, så hun tjente hendes løn denne aften.
 
Mange tak til Jørgen for aftens tur.
 
Foto. Knud
Ref. Knud
 
PS. Husk nu at støtte op om turudvalget og arrangere en tur, det kan jo gøres på mange måder, det behøver jo ikke at være den store forkromet løsning.
Der er en del ud over turudvalget der har lavet ture i år, men der er mange som mangler at komme på banen, så bare ud af start blokken !!
Vh. Knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk