Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 9 juli. 2024 Lagkageløbet.

Tirsdag den 9 juli. 2024 Lagkageløbet.

Den sidste tur inden sommerferien stod Else og Poul for, der var dømt lagkageløb. De 14 personer som var mødt op på MC. blev delt i 4 hold.
Vi skulle køre til 5 poster, den første var ved Gudum kirke hvor der var 5 spørgsmål/billeder vi skulle gætte.
2 post var ved Fabjerg kirke hvor der var 5 spørgsmål om instrumenter der skulle besvares.
3 Post var ved Flynder kirke, hvor der var billeder af 5 sportsstjerner som vi skulle gætte navnene på.
4 post var ved Bøvling kirke, hvor der var billeder af 5 forskellige fugle som skulle benævnes med de rigtige navne. Ovenstående poster var ubemandet.
5 Post var på Uglevej i Lemvig, hvor Else og Poul tog imod os, Else var spændt som en lille pige, så vi var klar over at udfordringen her var speciel. Vi fik en lagkage som var lagt sammen, pynten skulle vi så stå for, krymmel og glasur blev sat frem, og flødeskummen skulle så fremstilles ved at vi fik en sprøjte pose, hvori der lå 2 spændskiver, fløden blev hældt i så var det ellers med at komme igang, puha det var en hård omgang inden det blev til fødeskum og med nogle mærklige bevægelser. Lagkagerne kom på kaffebordet og der blev stemt om hvilken der var pyntet pæneste.
De blev sat ned med god appetit sammen med Elses gode horn.
Hyglig afslutning ved Else og Poul som sædvanligt, og tak for arrangementet.
 
Ref. Knud
Foto. Preben og
Karl Anders som tog nogle billeder af den nye kraftstation på Voldervej i Ramme, der skal modtage strømmen fra Thor havvindmøllepark.
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk