Valg og Årets hold / Onsdag den 1 nov. 2023 Spisning og Valgaften.

Onsdag den 1 nov. 2023 Spisning og Valgaften.

Med 23 fremmødte fik vi taget hul på den første aften på Hotel Lidenlund.
Menuen` bestod af grønærter og karbonader.
 
Det er jo også den første aften, der afholdes valg af holdet der skal køre Mathildes MC det næste år.
 
Jens Chr. Fortalte lidt om køre sæsonen der var gået, de kunne godt ønske sig at der var flere, uden for turudvalget som bød ind med en tur, men han takkede dem som havde arrangeret en tur, og for opbakningen til Nytårskuren, Derefter overlod han ordet til Jørgen Nielsen.
Jørgen Nielsen gik regnskabet igennem, som viste en fin kassebeholdning på godt 9.000 kr. Så det køre videre med de 50 kr. som man kan bidrage med en gang om året, det giver samtidig stemmeret til valget, der er 40 bidragsydere til klubben Pt.
 
Jens Chr. Sønderby blev genvalgt som formand i en direkte afstemning til den post.
Derefter var det turudvalget der skulle findes folk til, vi skulle skrive 3 navne på en seddel, som så blev skrevet op på tavlen, da Jørgen Nielsen så der var godt med navne på tavlen, synes han godt der kunne komme nye kræfter til, så han valgte at få sit navn streget ud på listen.
Resultatet af den sidste afstemning blev at Jan Kjelder og Ejner Hansen blev genvalgt og Preben Mølgaard blev valgt som ny mand til det nye turudvalg. Som Suppleant til turudvalget faldt valget på Niels Chr. Jensen.
Undertegnede blev genvalgt som Webmaster.
Dem som var blevet valgt, holdt et lille møde hvor det blev besluttet at vi skulle mødes onsdag den 8. november 2023, for at fordele posterne.
Referat følger af det første møde, efter den 8. nov. 2023. Se holdet som køre Mathildes-MC det næste år.
 
Ingolf stillede sig til rådighed til at arrangerer sommerturen igen, der var god stemning for at han tog sig af det igen.
 
Til sidst skal der fra Mathildes MC og Webmasteren lyde en stor tak til Jørgen Nielsen for hans meget store indsats i vores lille klub, med håb om at ham og Elly stadig vil møde op på havnen. Jørgen kører Race Marshaal for Team Rynkeby, det går der en del tid med kunne jeg forstå på ham. https://www.team-rynkeby.dk/
 
 
Ref. Knud.
Foto. Preben
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk