Referater fra tirsdagsture mm. / Onsdag den 4 Jan. 2023 Hotel Lidenlund.

Onsdag den 4 Jan. 2023 Hotel Lidenlund.

Så kom vi ind i det nye år, og der var mødt en pæn flok op på Hotel Lidenlund.
Vi startede som sædvanligt med spisning, som denne aften stod på hakkebøf med kartofler og tilbehør.
Og kaffe og småkager senere.
 
Da vi havde nydt maden var det blevet tid til at Flemming Skriver Kloster ville vise hans film fra Taiwan, hvor han var på en 3 ugers ophold i 2022 i forbindelse med hans arbejde, og har været der før i samme ærinde.
GO-Proen var hans tro følgesvend når der var fyaften og Week-end, sammen med en scooter som kunne lejes for 150 kr. for 2 dage.
På scooteren kunne han køre ud til forskellige dykker klubber, som han var ude at dykke sammen med, det er en af Flemming`s store passioner. Der var taget nogle gode film fra de forskellige steder, også på vejen derud.
Flemming fortalte til kameratet løbende, det virker rigtig godt med den direkte info.
Der blev også fløjet til en ø på denne tur, hvor der blev besøgt en dykkerklub og en nedlagt fængsel, som hvis ikke havde været nogen ”julemærke hjem.”
 
Filmen tog 45 min. Hvor der mod slutningen, kom en del tekst med flere oplysninger, ud over det Flemming havde oplyst løbende om Taiwan.
https://en.wikipedia.org/wiki/Taiwan
 
Nu må vi bare håbe at Kineserne kan lade landet forblive selvstændig.
 
Tak til Flemming for at dele filmen med os.
 
Formanden takkede herefter Flemming for den gode film. Han minde også om at sidste tilmeldingsfrist for Nytårskuren nærmere sig, og nævnte at hvis der var andre der havde film og billeder de ville dele med os, så var det bare med at give besked.
 
Referat: Knud 
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk