Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 6 juni 2023. Besøg ved Vestjyllands Klassiske Bilsamling.

Tirsdag den 6 juni 2023. Besøg ved Vestjyllands Klassiske Bilsamling

21 var klar på havnen denne tirsdag.
Preben Poulsgaard stod for aftens tur, og med ham som førehund kom vi rundt på en masse små veje, inden vi landede på Røjgårdvej i Flynder, der skulle vi høre om Røjgård økoligisk kvægbrug. Men Henk som indehaveren hedder havde hvis glemt at vi skulle komme, stuen var fuld af gæster, så det må blive en anden god gang vi besøger ham.
Men Preben Poulsgaard gav ikke sådan op, han ringede til indehaveren af Vestjyllands Klassiske Bilsamling, om vi måtte kigge om til dem. De har til huse et par km. fra Røjgaard. De gør en del i Limusine kørsel til Bryllup, fødselsdage og jubilæumer mm.
De har ca. 100 kørsler om året, mest i sommerperioden, de har 6 biler flest Rolls-Royce som bliver brugt til det. En lørdag havde de 8 arrangementer, så det kræver styr på logistikken.
Der var mange andre veteran biler at se på, flere Amrikaner modeller var der i samlingen.
De startede som bilmuseum 1998, men det er de stoppet med, men man er altid velkommen til at kigge ind hvis man kommer forbi.

Da vi havde kigget og sparket dæk der, gik turen videre til Frediksberg have i Bækmarksbro, hvor vi indtog vores medbragte kaffe og kager.
Det er en skøn lille perle de har derhenne, med en fin ny legeplads, som er et besøg værd hvis børnebørnene er på besøg.
 
Tak til Preben Poulsgaard for aftens tur.
 
Ref. Knud
Foto. Preben Mølgaard og Knud.
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk