Mathilde Tours. / Hou 2-3-4 sep. 2016

Hou 2-3-4 sep. 2016

Vi mødtes 7 personer på 5 mc + en bil med proviant, fredag den 2. 09. kl 14.00 og kørte mod Hou i Nordjylland,
nåede helt forbi Struer inden det begyndte at regne og vi måtte holde og komme i regn dragter, det hjalp, så var det tørvejr resten af turen ( næsten), efter Skive holdt vi første pause fik kaffe og Vivis lækre muffins, holdt yderligere pause på rasteplads på motorvejen og var fremme ved motel Las Vegas i Hou ved 17 tiden hvor vi mødtes med Elly og Jørgen + Gitte som alle var kørt i forvejen.
Fredagens aftensmad bestod af tunmuse grillstegte mørbrad og rabarber kompot med råcreme, lækkert !! Gitte stod for underholdningen som var en konkurrence der strakte sig over fredag og lørdag hvor vi var delt op i hold af tre, konkurencen bestod af forskellige gættelege og om hvem der kunne gøre forskellige ting bedst og hurtigst, Ingolf viste b.la. at han var veltrænet i af og på montering af dynebetræk og Elly og Vivi var sande mestre i at skrælle æbler.
Lørdag startede med at finde rundt i en labyrint af strikkegarn, med bind for øjnene og en komanduse til at styre to personer igennem. Herefter havde Elly og Jørgen tilrettelagt en smuk og spændende tur omkring en del små byer til Frederikshavn hvor vi gjorde holdt ved Cloos tårnet og fortet med de mange bunkers og kanonstillinger fra krigen, fortsatte mod Sæby hvor vi spiste en hel fantastisk fiskebufe hos Jacobs fiskerestaurant, ham med ret sagen fra Jensens bøfhus, derfra hjem til lidt afslapning og konkurrence med vandballon kast målet var en plastsæk og blev måske også lidt Gitte, til aftensmad fik vi kyllinge spyd og grilstegte grønsager, aftenen sluttede med gætte konkurencer og en spil hit.
Søndag morgen startede hjemturen efter oprydning og morgenmad, nogle kørte direkte andre med omveje.
Stor tak til køreudvalget for en god tur med dejligt mad og god underholdning.Referat. Poul
Foto. Ingolf
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk