Nytårskur og fester / Nytårskuren 2024.

Nytårskuren 2024.

Så blev det endelig tid til årets nytårskur, som igen blev afholdt hos Lisbeth og Niels-Christian. De havde endnu engang lavet de perfekte rammer til de 28 tilmeldte, flot pyntet med blomster, lys og hygge overalt.
Vi fik lækker mad fra Café Blæst i Harboøre, hønsesalat, wienersnitzler (så store, at nogle måtte levne!) og Daim islagkage. Maden blev nydt sammen med festlige sange, samt underholdning af Flemming, Peder og Ingolf, som havde ”udstyret” helt i top i aftenens anledning !
Der blev afholdt Vild med dans konkurrence, hvor vi alle fik genopfrisket nogle danse. Det blev, efter nøje overvejelser af dommerne Vivi og Jens-Christian, vundet af Lisy og Karl-Anders.
Musikken blev valgt af alle deltagere, det blev noteret ned og Flemming lavede en playliste. Derefter skulle man selv ud og danse til nummeret, man havde valgt. God idé, da der blev danset på livet løs, krydret af Benny´s ”gamle” plader og CD´er.
Natmaden var boller (som flittige sjæle havde bagt) samt pålæg. Så efter en masse snak og trætte ”danse-ben”, var der rig mulighed for at få fyldt maven igen!
En særdeles hyggelig aften, tak igen til værter, MC Mathilde, underholdning og alle deltagere, som igen gjorde det til en succes.
 
Ref. Susanne
Foto. Susanne
 
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk