Referater fra tirsdagsture mm. / Tirsdag den 6 sep. 2022 Årets Mathilde løb.

Tirsdag den 6 sep. 2022 Årets Mathilde løb.

Så var det blevet tid til årets Mathilde løb, 14 var klar til aftens strabadser. Ingolf gav instrukser på havnen og delte os op i 4 hold. Triptælleren skulle nulstilles, så det var med at finde den mest direkte vej til de forskellige poster, 5 i alt. Vi skulle starte med at køre ud til Stak, der tog Poul imod os, vi skulle køre i kortege og så først lave en venstre sving og derefter en højre sving, på vejen hen forbi Superdæk, uden at sætte foden ned. Vi skulle så gætte ved lidt stikord hvor næste post var.
Vi skulle mod parkeringspladsen ved Remmerstrand, der tog Vivi imod og der var spørgsmål som skulle besvares, igen lidt stikord om hvor turen så skulle gå hen.
Vi skulle til køre til Kjærgaardsmølle, der tog Else imod os, hun synes godt nok vi var noget slappe til spørgsmålene, hun opfodrede os til at vride hjernen, men der skal jo være noget at vride. Igen fik vi nogle oplysninger, som vi skulle gætte ud fra, hvor næste post var henne.
Det var ved Møborg, Baunehøjvej, der lagde en shelte et stykke ude af en grusvej som vi skulle finde, det havde vi på hold 1 lidt---- svært ved at finde, men til sidst fandt vi det, Jørgen stod på denne post 4, igen nogle spørgsmål som skulle besvares efter bedste evne.
Vi havde fået at vide fra starten at den 5 og sidste post, var Vesterlidevej i Bøvling, så det vare bare med at finde den mest direkte vej derop.
Vi blev taget imod af Lissi og Ingolf, og henvist til garagen, vi skulle nævne navne på motorcykel mærker, som ikke er i produktion mere.
Så var løbet slut, da den sidste hold var færdig i garagen.
Så var der ellers disket op med Hotdogs, kaffe og kager.
Ingolf kunne så fortælle hvem der var aftens vinder, og der var præmie til alle hold.
 
Tak til dem som har bidraget til denne års Mathilde løb.
 
Tak til Lissi og Ingolf for traktementet!
 
Ref. Knud
Foto. Vivi og Knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk