Valg og Årets hold / Onsdag den 2 nov. 2022 Valgaften og spisning.

Onsdag den 2 nov. 2022 Valgaften og spisning.Der var mødt 30 op til årets første spise-sammen- og samtidig valgaften.

I årets løb har vi haft spisning på Restaurant Lidenlund, Nytårskur, kørekursus i Rom og ”skruelørdag” hvor der ikke skrues så meget mere. Vi har også været afsted på 2 weekendture og der har været arrangeret 24 tirsdagsture hvoraf de 14 var arrangeret af turudvalget. Dette er lidt meget så Ingolf opfordrer til at andre byder lidt mere ind eller at der findes en hel ny ordning.
Ingolf havde en beretning over tidligere valg og opstart af dette turudvalg. Første gang der blev valgt et turudvalg var 5/11 2012, tidligere på dette år havde Mathilde MC været på deres første weekendtur. Nu har der i alt været afholdt 19 weekendture gennem årene. I 2015 blev der afholdt julefrokost hos Lisbeth og Niels Kristian, dette blev efterfølgende lavet om til Nytårskur og har været en tradition lige siden.
Jørgen fremlægger regnskabet og der afvikles skriftlig valg da der er lagt op til stor rokering. Ingolf, Peder og Poul træder ud af udvalget.
Bidragsydere har stemmeret og dem er der i alt 37 af, hvoraf de 25 var mødt op.
valg: Webmaster – Knud Nielsen genvalgt
valg: Formand – Jens Christian Sønderby valgt
valg af 3 øvrige medlemmer: Jan Kjelder, Ejner Hansen, Jørgen Nielsen og Jørgen Mose som suppleant.
Alt blev afviklet i god ro og orden, først med forslag hvor man efterfølgende kunne takke nej og efterfølgende med valg imellem de resterende. Så der var vist ingen der blev presset til noget de ikke ønskede.

Med venlig hilsen
Elly
 
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige mange tak til Ingolf, for hans tid som formand, det har været 10 rigtige gode år.
Jeg håber den nye turudvalg vil benytte sig af Ingolf`s evner til at arrangere Week-end ture, så han ikke bliver helt ”arbejdsløs”
Der skal også lyde en stor tak til Poul og Peter for godt samarbejde.
Nu skal det nye hold ha sat sig i sadlen, og styret Mathildes MC i den retning de synes.
 
Mvh. Knud
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk