Mathildes MC`s

Jens Lomborg, Erik Thomasen og Karl Anders Kvist startede klubben op i år 2000.
 
Mathildes MC er en køreklub uden bestyrelse, klubhus og medlemsskab, Der er en formand, en turudvalg og en Webmaster, alle er på valg den første aften vi mødes på Hotellet. For at have
stemmeret skal man have betalt bidrag.
 
 
Der samles i løbet af året 50 kr. ind fra de som ønsker at bidrage til Mathildes MC, de går bla. til driften af hjemmesiden, opmærksomhed i forbindelse med sygdom, tilskadekomst og vin til de steder vi besøger.
Det er Jan Kjelder der tar imod bidraget, så mobil pay på 2384 5204. Betal gerne i jan. månede. Året går fra den 1 jan. til den 31 dec. Bidraget giver stemmeret  til valget, som afholdes den første aften på Hotel Lidenlund.
 
Tirsdags turene som starter fra Mathildes kaj i Lemvig kl. 18.30 begynder den første tirsdag i april og slutter den sidste tirsdag i september. Man må gerne forslå og arrangere en tur, er man ikke så meget for køre forest, kan der nemt findes en til det.  
Send forslaget til Webmasteren  mathildes-mc@rammenet.dk
er der ikke en planlagt tur, så mød bare op alligeveller, så køres der en tur ud i det blå.
 
Om vinteren er der spisning på Hotel Lidenlund, Vasen 11. 7620 Lemvig. Den første onsdag i måneden kl. 18.30 Man er velkommen til at forslå et indslag, vise billeder eller andet. Send sms til  Jan Kjelder  på 2384 5204
 
Programmet for vinter sæsonen kommer på forsiden.
 
_____________________________________________________________________________
 
 
Lidt vejledning i Mathildes MC`s gøren og laden,
hvad ang. opmærksomhed i forbindelse med sygdom,
tilskadekomst og andre begivenheder.


Eventuelle modtagere skal have en vis tilknytning til Mathildes MC og som minimum have betalt medlemsgebyr. Vi giver gerne til medlemmer som har været udsat for alvorlig/livstruende sygdom og medlemmer, som er kommet til skade. Vi giver ikke pr. automatik til runde fødselsdage og andre mærkedage. Bliver vi inviteret til at komme forbi på en tirsdagstur for at fejre begivenheden, er situationen en anden, så kommer vi selvfølgelig ikke tomhændede. Da det ikke er alle tilfælde, som lige kommer til turudvalgets kendskab, må vi bede medlemmerne give os et praj, hvis de får kendskab til nogen, som fortjener opmærksomhed.
______________________________________________________________________
 
 
 
 
 
Mathildes MC Lidenlund  | mathildes-mc@rammenet.dk